Address

Ship Motion Group
Toermalijnring 1210
3316 LC Dordrecht
The Netherlands
info@shipmotiongroup.com
+31850021810

 

Contactform

  Inquiryform

   Job application form

    Project Manager

    SHIP MOTION GROUP, HIER STAAN WIJ VOOR

    Als specialist in voorstuwing en stabilitatiesystemen voor de luxe motor- en jachtbouw weten wij als geen ander dat alleen de allerbeste systemen goed genoeg zijn. Daarom lopen wij voorop in de markt met unieke, door ons zelf ontworpen systemen. Uitkomsten van deze innovaties zijn onder andere de ‘retractable propulsion system’ of de ‘Hybride Controllable Pitch Propulsion system’. Door Ship Motion Group bedacht en/of doorontwikkelde systemen voor het perfecte resultaat; ‘The ultimate yachting experience’.

     
    HOE JIJ ONS TEAM VESRTERKT
    Ter uitbreiding van het team zoeken wij naar een zelfstandig projectleider met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die zorgt dat het project samen met de collega’s tot in de puntjes verzorgt is. De projecten variëren qua duur van zeer urgente ad-hoc werkzaamheden tot projecten met een doorlooptijd van twee tot drie jaar. Jij zorgt ervoor dat deze projecten vlekkeloos verlopen!

    • Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor het succesvol opzetten, begeleiden en afronden van projecten met een looptijd van meerdere jaren tot aan kleine ad-hoc opdrachten bij calamiteiten. Hiervoor werk je met overzichtelijke planningen, waarbij je juiste prioriteiten weet te stellen. Deadlines zijn er om gehaald te worden!
    • Projecten zijn in jouw ogen succesvol als de klant tevreden is, de planning strak is gehaald én we binnen budget zijn gebleven. Jij coördineert hierdoor veel met engineering, de service monteurs en finance. Hierbij wacht je niet af, maar neem je het voortouw.
    • Je hebt een scherp oog op kwaliteit, waardoor je voorafgaand en tijdens projecten eventuele problemen tijdig signaleert en ze kan voorkomen of adequaat oplossen. Bij onvoorziene of onverwachte uitdagingen twijfel je niet en handel je doelgericht om de klant optimaal tevreden te stellen;
    • Je weet dat een succesvol project gekoppeld is aan data. Jij laat hierbij de systemen voor je werken. Hier maken we nog stappen in, dus lever vooral je input!
    • Echte leiders werken in onze ogen ook mee aan de projecten. Werkvoorbereiding en inkoop hoort ook bij jouw werkzaamheden. Kan dit beter? Neem het initiatief en pak het op.

     

    WAT BIEDEN WE JOU ALS PROJECTLEIDER?
    Ship Motion is de afgelopen jaren verdubbeld van ongeveer 5 medewerkers naar 10. De groei is hiermee nog maar net ingezet en dit willen we de komende jaren zeker verder uitbouwen. Stap als Projectleider nu in én ontwikkel jezelf mee als projectleider en er zullen meer kansen komen binnen de organisatie. Maar naast deze ontwikkelmogelijkheden is er meer:

    • We bieden jou een salaris aan dat past bij je ervaring en opleiding. We gaan hier graag over in gesprek.;
    • Je ontvangt 27 vakantiedagen en 8 roostervrije dagen. Krijg jij je vrije dagen toch niet op? Dan kun je de roostervrije dagen om laten zetten in meer salaris;
    • Je ontvangt € 1.000,- per jaar vrij te besteden aan opleidingen of cursussen die jou verder helpen in kennis of persoonlijke ontwikkeling. In samenspraak staan we uiteraard open voor uitgebreidere opleidingen;
    • Door de kleinere organisatiestructuur werk je zeer nauw met elkaar samen, waarbij iedereen van iedereen kan leren.
    • Verder is uiteraard ook alles goed geregeld, zoals reiskosten, pensioenplan en gezelligheid voor het team

     

    WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?
    Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding maritieme techniek of werktuigbouwkunde gericht op de maritieme sector, eventueel aangevuld met cursussen als projectmanagement.

    • Wij willen alleen het beste voor onze opdrachtgevers. Een servicegerichte- en resultaatgerichte werkhouding is essentieel;
    • Je raakt niet van slag als iets tegen zit. Samen met je collega’s pak je het werk op, leer je ervan en ga je door. Door jouw overtuigingskracht krijg je iedereen, waaronder klant en leverancier weer op het juiste spoor;
    • We zoeken iemand die denkt in het grotere geheel met een vooruitziende blik. Hier hoort snel schakelen naar bijvoorbeeld het inkopen van producten of het oplossen van een probleem op locatie ook bij.
    • In een internationale werkomgeving spreekt het voor zich dat je naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal goed beheerst in woord en geschrift.

     

    INTERESSE?
    Zorg er voor dat niemand je voor is en solliciteer direct door je cv of een link van Linkedin-pagina te sturen naar vincent@shipmotiongroup.com of klik op de sollicitatiebutton.

    Meer informatie? Bel of stuur een Whatsapp naar het nummer 06 23 13 41 99 of stuur een e-mail naar vincent@shipmotiongroup.com.

    Wij kijken uit naar je reactie!