Address

Ship Motion Group
Toermalijnring 1210
3316 LC Dordrecht
The Netherlands
info@shipmotiongroup.com
+31850021810

 

Fill in our form

Fill in our form to make an inquiry

Fill in the form to apply to this job

Voorstuwing en stabilisatie voor commerciele schepen. Betere efficiëntie, veiliger voor je medewerkers en kostenbesparend

Commercial vessel

Of je nu praat over een vissersschip, een fast crew supplier of een … De werkzaamheden van jou schip kunnen niet voltooid worden zonder een optimaal functionerend voortstuwingssysteem. Veelal is de combinatie van behendigheid en snelheid van groot belang om het werk goed uit te kunnen voeren. Daarnaast heb je ook te maken met de veiligheid van iedereen aan boord, inclusief je bemanning. Ship Motion Group heeft zich binnen de commerciële vaart gespecialiseerd in voortstuwing en stabilisatie. Wij zorgen voor meer rendement uit jouw schip

Jouw schip moet voldoen aan de eisen die jij er aan stelt. Het gaat niet zozeer om het schip zelf, maar om het resultaat wat je er mee wilt bereiken tegen de laagst mogelijke kosten. Daarom investeer jij in de beste producten gericht op voortstuwing en stabilizatie.

Veem Gyro Stabilizer

Veem propellers

Thrust bearing

Custom propellers

Veem propellers

Service

In de commerciële vaart draait het om kwaliteit, betrouwbaarheid en service.

Ship Motion Group ontzorgd je daarom vanaf de ontwikkeling van je schip tot en met onderhoud en eventuele reparaties. Dit geldt voor zowel de nieuwbouw als voor refit. Hierbij houden wij bij het ontwerp al rekening met het eenvoudiger onderhouden van je voortstuwingssystemen.. Hierdoor gebeurd dit sneller en goedkoper.

Dus wil jij alleen maar het beste? En dat met zo min mogelijk zorgen? Ship Motion Group staat dag en nacht voor je klaar. Met een unieke A-Z approach wordt je volledig ontzorgd. Advies, ontwerp, installatie, onderhoud en service. Wij stuwen jouw bussines voort.

Meer weten over onze service? Klik hier.