Address

Ship Motion Group
Toermalijnring 1210
3316 LC Dordrecht
The Netherlands
info@shipmotiongroup.com
+31850021810

 

Contactform

  Inquiryform

   Job application form

    Some of our finest work comes through service to others.

    International Field Service Engineer

    Waar staan wij voor

    Als eigenaar van een luxe motor- of zeiljacht wil je optimaal genieten van “the ultimate yachting experience”. Dit kan variëren van het behalen van de hoogste snel in competitievorm tot verhogen van de stabiliteit van het schip wat leidt tot meet comfort en een lager brandstofverbruik. Als voortstuwingsspecialist geloven wij dat ieder onderdeel van een schip perfect samen moet werken voor het beste resultaat. Daarom tillen wij elke design naar een hoger level.

    Hoe doen we dat

    Met een klein team van gepassioneerde collega’s creëren wij de beste en meest moderne oplossingen voor de internationale jachtbouw. Dit doen wij door als team hecht samen te werken. Hierbij ondersteunen wij onze klanten met een start-tot-finish aanpak, waaronder engineering, design, installatie en onderhoud van voortstuwing gerelateerde producten. Je kan hierbij denken aan roersystemen, Veem gyro stabilisatoren en intrekbare propellersystemen. Wat jij kan bedenken rondom voorstuwing komt bij ons aan bod!

    Hoe kan jij ons team versterker

    Doordat we als organisatie aan het groeien zijn, groeien ook het aantal service activiteiten. Daarom zijn wij op zoek naar jou een internationaal service monteur die onze handen en ogen wil zijn. Hier in de werkplaats in Dordrecht of op locatie in bijvoorbeeld Mallorca, Canarische eilanden of de Bahama’s.

    • Als monteur installeer jij nieuwe voortstuwingsgerelateerde installaties (mechatronisch) in luxe motor- en zeiljachten.
    • Je pleegt onderhoud aan installaties in gebruik.
    • De werkvoorbereiding en naleven van de planning is ook een van jouw verantwoordelijkheden.
    • Als een probleem ontstaat weet jij de beste oplossing te vinden. Hoe jou dit gaat lukken? Door de juiste vragen te stellen, zelfstandig op onderzoek uit te gaan én door te overleggen met collega’s, de klant te adviseren én het uitvoeren van de oplossing.
    • Op locatie ben jij onze contactpersoon voor het gehele project. Soms kun je de werkzaamheden uitvoeren in geweldige omstandigheden en soms moet je heel creatief zijn.
    • Afhankelijk van het project werk je in teams samen of ga je zelfstandig op pad (na een goede inwerkperiode).

     

    Wat kun je van ons verwachten

    Wij willen jou uitdagen om elke dag een betere service monteur te worden. Neem hierbij het initiatief in eigen handen en ga op onderzoek uit naar de beste opties voor onze klanten. En zoek door totdat je de oplossing hebt gevonden, de beste oplossing. Naast onze klanten vinden wij nog dat iemand het beste verdiend. Jij!

    Daarom bieden we jou een salaris van maximaal € 4.000,- bruto per maand (afhankelijk van kennis en ervaring) aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan onder andere een pensioenplan, studiegeld en 25 vakantiedagen. Als je in het buitenland moet werken vliegen je altijd met extra beenruimte, overnacht je in goede hotels en krijg je meer dan genoeg zakgeld voor eten, drinken en andere uitgaven.

    Wij vinden het daarbij nog belangrijker dat je komt werken in een klein team waar we je zo snel als mogelijk veel verantwoordelijkheid kunnen geven. Daarbij werk je samen met collega’s waar je veel van kan leren én wij leren graag van jou. Doordat we werken in een klein team heb je ook een brede variatie aan werkzaamheden, waardoor het werk uitdagend blijft! En bij ons mag je fouten maken. Leer er van doe het de volgende keer beter!

    Wat verwachten we van jou

    • Je hebt een afgeronde technische MBO opleiding met minimaal 2 jaar ervaring als internationaal monteur.
    • Ervaring in de scheepvaart is een pre.
    • Uiteraard kun je technische tekeningen lezen én het zou top zijn als je ervaring hebt met laseruitlijning, anders leren we dit jou.
    • We geven jou de verantwoordelijkheid om je werk zelfstandig uit te voeren, dus pak dit initiatief!
    • Veel werkzaamheden vinden plaats in het buitenland dus je moet bereid zijn om veel te werken in het buitenland. Vaak vooruit gepland, maar niet altijd.
    • Het hebben van een rijbewijs BE is ook een pre.

     

    Heb je interesse

    • Zorg er voor dat niemand je voor is en solliciteer direct door op deze button te klikken onderaan de pagina.
    • Wil je eerst meer informatie? Bel met onze collega Vincent Hollander of stuur een whatsapp naar het nummer 06 – 28 49 93 61.