Address

Ship Motion Group
Toermalijnring 1210
3316 LC Dordrecht
The Netherlands
info@shipmotiongroup.com
+31850021810

 

Fill in our form

  Fill in our form to make an inquiry

   Fill in the form to apply to this job

    Oversea the possibilities. When aiming for the ultimate yachting experience every part of the ship should work together. That is why Ship Motion Group takes design demands to the next level.

    Working @ SMG

    Gevoel

    Je hebt een motorjacht en wil met ongekende snelheden varen over de oceaan. Met jouw zeiljacht wil je een wereldreis maken. Of met jouw working vessel wil je 100 man personeel veilig én snel vervoeren naar een olieplatform in de Middellandse zee. Wat je met jouw schip ook wilt bereiken. Het begint allemaal met de voortstuwing én stabilisatie van jouw schip. En dat weet Ship Motion Group als geen ander. Daarom ontwikkelen wij met een team van de beste professionals de meest innovatie diensten en producten op het gebied van voorstuwing en stabilisatie.

    Vacatures

    De oprichters Jan Bruggeman en Wouter Kloppenburg werkten voor Ship Motion Group al nauw met elkaar samen voor een eerdere werkgever. Toen hier de deuren werden gesloten kregen zij al snel een eerste belletje van een eerdere opdrachtgever. Er zat al een gat in de romp van het schip. De installatie van het schroefassysteem kon niet meer worden uitgevoerd. Of zij alsjeblieft konden helpen. En zo geschiede. Jan en Wouter klaarde de klus waarna de telefoon snel ging voor een nieuwe opdracht. En voor ze het goed en wel zelf door hadden was Ship Motion Group geboren. Geboren uit service. Gegroeid door innovatie. Groot geworden door kwaliteit.

    Ship Motion Group is creëert de ultieme oplossing als het gaat om voorstuwing en stabilisatie voor de luxe motor en zeiljachten en voor een specifieke categorie working vessels. Hierbij hebben we voor de opdrachtgever een unieke A-Z methode ontwikkeld. Hierbij worden wij vaak al vroeg in het ontwerpproces van een schip betrokken. Doordat wij geloven dat ieder onderdeel van een schip moeten samen werken hebben we ook veelvuldig contact met andere professionals, om gezamenlijk tot het beste resultaat te komen.

    Door deze unieke van A-Z methode bieden wij de volgende service aan onze opdrachtgevers. Allemaal met onze eigen mensen!
    Consultancy Project Management Customer Service.