Address

Ship Motion Group
Toermalijnring 1210
3316 LC Dordrecht
The Netherlands
info@shipmotiongroup.com
+31850021810

 

Fill in our form

Fill in our form to make an inquiry

Fill in the form to apply to this job

The presence of power. Jij levert het vermogen, wij het resultaat.

Thrust bearing

Zo snel mogelijk wil jij met je working vessel naar plaats van bestemming. Je vraagt alles van je schip. Behendig manoeuvreer jij onder de meest lastige omstandgiheden. De motor draait op vol vermogen en levert de kracht die jij zoekt. Wij zetten deze kracht voor jou om in beweging. In snelheid, in productiviteit, in profit.. Ongekende presetatie

Ship Motion grup geloofd dat ieder onderdeel van een schip samen moet werken voor een optimaal resultaat. Dit komt perfect naar voren bij de zelf ontwikkelde thrust bearing system. De combinatie van uiterst ingineuze bevestigingstechnieken, stuurdruklagers, de krachtigste fibers beschermt met flexibele rubber, een overhoal unit zonder huis, optionele waterkoeling, eigen ontwikkelde flexibele kopellingen. Alles voor het perfecte resultaat; Betere performance

Alleen eigenaren die bewust kiezen voor het beste zorgen ervoor dat de uniek ontworpen thrust bearing systems van Ship Motiong Group onderdeel wordt van het totale voorstuwingssysteem. Doordat de thrust bearing op een cruciale positie zit heeft Ship motion Group hier vele uren ontwikkeling in zitten om voorop te lopen in de markt. Inmiddels worde deze techniek gekopieerd door andere partijen. Er is er maar 1 die het ontwikkeld heeft: Ship motion Group.

Welke voordelen heeft het trsut bearing system van Ship Motion Group inclusief de zelf ontwikkelde flexible koppeling:

  • Onze systemen weten de geleverde energie van je motor beter om te zetten in voortstuwende kracht. Dit is de basis van het varen, zonder de beste voortstuwing geen vaargenot.
  • Uniek design van de stuwdruklager is in staat op potentiele scheefstand van de schroefas beter op te vangen.
  • De stuwruklagers kunnen de voorwaartse en achterwaartse kracht perfect opvangen waardoor er geen speling zal optreden rondom de motorsteunen.
  • Het dempen van de trilling omtrent de torsietrillingen zorgen voor een langere levensduur van je motor.
  • Minder lawaai.
  • de motor kan op een zachtere positie opgesteld worden.
  • Doordat Ship motion group een overhal unit zonder huis heeft ontwikkeld kan de thrust bearing eenvoudig onderhouden worden zonder dat je complete voortstuwingssysteem eruit wordt gehaald. Hierdoor is onderhoud sneller toe te passen, hoef je niet opnieuw uit te lijnen en blijft de beste kwaliteit gewaarborgd.

 

Een combinatie van zelf ontwikkelde technieken zorgt dus voor meer comfort, betere prestaties, een langere levensduur en een eenvoudigere manier van onderhouden. Daarom kiezen ship owners voor de thrust bearing systems van Ship Motion Group

Opvragen offerte

Ship Motion Group staat voor vakmanschap van start tot finish. Ontwikkeling, design, installatie en onderhoud gebeurd door ervaren professionals in de maritieme sector die begrijpen wat jij wilt bereiken. Jouw working vessel moet ten alle tijden voldoen aan jouw wensen. Wij doen niet aan consenties, wij presteren.

Ieder design word nauwkeurig ontwikkeld aan de hand van jouw wensen en eisen. Onze systemen worden daarom altijd custom made gemaakt voor jouw working vessel. Nadat wij deze zelf ontwikkeld hebben wordt het na productie uitvoerig getest zodat jij niet voor verassingen komt te staan. Vervolgens komen wij deze zelf installeren en vertrekken wij pas als alles 100% perfect is.

Door deze unieke van A-Z methode ben jij als eigenaar verzekerd van de beste kwaliteit en low cost of ownership. We werken samen met jou vanaf het allereerste idee tot jaren na installatie voor onderhoud. Altijd met onze eigen mensen. Wij staan garant voor de effectiviteit van jouw voorstuwing.