Address

Ship Motion Group
Toermalijnring 1210
3316 LC Dordrecht
The Netherlands
info@shipmotiongroup.com
+31850021810

 

Fill in our form

Fill in our form to make an inquiry

Fill in the form to apply to this job

Performance like no other. Laat de effectiviteit van je propeller niet over aan het toeval. Regel het nu.

Custom propellers

Volle vaart vooruit of behendig manoeuvrerend door het water. Jouw bemanining staat aan het roer en jij bepaald of zij hun werk goed kunnen doen. Hierbij laat je niks aan het toeval over. Alles aan boord is zoals jij dat hebben wil. Alles is op maat gemaakt naar jouw wensen met maar 1 doel: Het hoogst mogelijke rendement halen uit jouw working vessel. Daarom kies jij ook voor custom made propellors van Ship motion Group.

Doel

De propeller is het meest belangrijke onderdeel van je voortstuwingssysteem. Het zet de kracht van je motor om in beweging. Het brengt je waar je zijn wilt, met de snelheid waarmee je daar wilt zijn. De verkeerde schroef zorgt echter voor een hoger brandstofverbruik, en verlaagt de topsnelheid. Met een doelgericht programma ontwikkeld Ship Motion Group daarom jouw proppelor op maat voor de allerbeste prestatie.
Hoe? IN 10 effectieve stappen!

Ship Motion Group staat voor vakmanschap van start tot finish. Ontwikkeling, design, installatie en onderhoud gebeurd door ervaren professionals in de maritieme sector die begrijpen wat jij wilt bereiken. Jouw working vessel moet ten alle tijden voldoen aan jouw wensen. Wij doen niet aan consenties, wij presteren.

Ieder design word nauwkeurig ontwikkeld aan de hand van jouw wensen en eisen. Onze systemen worden daarom altijd custom made gemaakt voor jouw working vesse. Nadat wij deze zelf ontwikkeld hebben wordt het na productie uitvoerig getest zodat jij niet voor verassingen komt te staan. Vervolgens komen wij deze zelf installeren en vertrekken wij niet voordat alles 100% perfect is.

Deze unieke van A-Z methode ben jij als eigenaar verzekerd van de beste kwaliteit en low cost of ownership. We werken samen met jou vanaf het allereerste idee tot jaren na installatie voor onderhoud. Altijd met onze eigen mensen. Wij staan garant voor jouw vaarplezier.