Address

Ship Motion Group
Toermalijnring 1210
3316 LC Dordrecht
The Netherlands
info@shipmotiongroup.com
+31850021810

 

Fill in our form

Fill in our form to make an inquiry

Fill in the form to apply to this job

Het binnen halen van nieuwe klanten is leuk. Het creëren van een langdurige relatie is priceless

Account Manager Working

Waar staan wij voor

Als eigenaar van een luxe motor- of zeiljacht wil je optimaal genieten van “the ultimate yachting experience”. Dit kan variëren van het behalen van de hoogste snelheid in competitievorm tot het verhogen van de stabiliteit van het schip. Dit leidt weer tot meet comfort en een lager brandstofverbruik. Binnen de commerciële vaart gaat het vaak meer om prestatie of veiligheid. Als voortstuwingsspecialist geloven wij hoe dan ook dat ieder onderdeel van een schip perfect samen moet werken voor het beste resultaat. Daarom tillen wij elke design naar een hoger level.

Hoe doen we dat

Met een klein team van gepassioneerde collega’s die allen het beste zijn in hun vakgebied, creëren wij de beste en meest moderne oplossingen voor de internationale jachtbouw. Wij werken dan ook hecht team samen. Hierbij ontlasten wij onze klanten met een van-start-tot-finish- aanpak, waaronder engineering, design, installatie en onderhoud van voortstuwing gerelateerde producten. Je kan hierbij denken aan roersystemen, Veem gyro stabilisatoren en intrekbare propellersystemen. Vaak worden wij al betrokken bij de ontwerpfase van een nieuw schip, maar wij weten ook de beste oplossingen te vinden voor reeds bestaande jachten.

Hoe kan jij ons team versterken

Met regelmaat zien wij kansen voorbij komen in de markt. Kansen die we kunnen en moeten grijpen. Alleen iedereen heeft hier al zijn handen vol. Daarom zijn wij op zoek naar een accountmanager die er voor zorgt dat we deze kansen wel kunnen grijpen. Vanuit je enthousiasme weet je Ship Motion Group te verkopen naar de buitenwereld én neem jij werk uit handen van collega’s nog voordat ze het zelf door hebben.

 • Als accountmanager leg jij contacten met scheepswerven, projectteams of wie er dan ook maar betrokken is bij de bouw van luxe motor- en zeiljachten. Of dit nieuwe of bestaande contacten zijn maakt jou niks uit.
 • Goede opvolging van commercieel contact is zeer belangrijk. Administratief weet jij alles zo te verwerken dat het systeem voor je werkt én collega’s overal van op de hoogte zijn.
 • jij begrijpt dat onze klanten alleen maar het beste willen en dit biedt jij hen aan door duidelijk de wensen te inventariseren, overleg te plegen met je technische collega’s én door daadkrachtig op te treden.
 • jij weet als geen ander het woord service toe te passen in de praktijk. Je bent daarom het eerste contactpersoon voor klanten en zorgt er voor dat ze adequaat geholpen worden door jouzelf of door een van onze collega’s die het van je overneemt.
 • De verkoop begint aan de telefoon, maar ook overige marketingactiviteiten, zoals het schrijven van nieuwsberichten, het bijhouden van social media, het mede organiseren van beurzen, etc maken jouw takenpakket alleen maar leuker.

 

Wat kun je van ons verwachten

Wij willen jou uitdagen om elke dag beter te worden in je werk als commercieel medewerker. Neem hierbij het heft in eigen handen en ga op onderzoek uit naar de beste kansen voor Ship Motion Group en jezelf. Samen met jou houden wij onze naam hoog in deze bijzonder mooie luxe markt.

Daarom bieden we jou een salaris van tussen de € 2.700,- en € 3.250,- bruto per maand (afhankelijk van kennis en ervaring) aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan onder andere een pensioenplan, persoonlijk studiebudget van € 1.000,- per jaar, 27 vakantiedagen en 8 ADV dagen. Wil je liever minder vrij en meer salaris? Dat kan!

Wij vinden het naast deze arbeidvoorwaarden nog belangrijker dat je met plezier komt te werken in een hecht team. Iedereen is voor ons belangrijk en we willen je dan ook zo snel als mogelijk zo veel mogelijk verantwoordelijkheid geven. Hier hoort uiteraard een goed inwerktraject bij. En wees gerust bij ons mag je fouten maken. Leer er van doe het de volgende keer beter!

Wat verwachten we van jou

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding in commerciële richting.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in commerciële rol.
 • Onze klanten bevinden zich overal ter wereld. Dus naast de Nederlandse taal is ook goede beheersing de Engelse taal een must. Verras jij ons ook nog met andere talen?
 • Doordat we werken in een klein team, verwachten we veel eigen initiatief, ondernemerschap en nieuwe ideeën. Kom maar op!
 • Onze klanten verwachten alleen het beste van ons, . Dit bieden wij hen graag samen met jou.
 • We geven jou de verantwoordelijkheid om je werk zelfstandig uit te voeren. Weet je even niet hoe? Draai er niet omheen, we helpen je graag!
 • Nieuwgierigheid! Leer wat we doen, hoe we het doen én hoe je het zelf beter kan doen. Daarom krijg je ook een persoonlijk studiebudget.

 

Heb je Interesse?

 • Zorg er voor dat niemand je voor is en solliciteer direct door op deze button te klikken onderaan de pagina.
 • Wil je eerst meer informatie? Bel met onze collega Vincent Hollander of stuur een whatsapp naar het nummer 06 – 28 49 93 61.